Lycka

Meddelande till allmänheten: Det går visst att köpa lycka för pengar.

Detta påstående kan kanske av vissa kallas för djärvt, men jag har välgrundade bevis som jag tänkte lägga upp.
Mitt första bevis hänger i rummet berdvid, på en galge. En mintgrön och vit skapelse, någonting som höjer mitt vackra utseende till perfektion. Det är min balklänning jag syftar på, en klänning som kostar mer än någonting annat i min garderob, och som jag förmodligen bara kommer ha på mig en gång. Men då och då under dagarna har jag ställt mig i dörrkarmen en stund och bara njutit av synen framför mig. För de som krävt att få se en bild vill jag bara säga: Nej Hanna! Det kommer bilder när balen har varit.

Bevis nummer två befinner sig i frysen. Det låter kanske lite konstigt, men det beror på att annars smälter det. För det var knappt att jag kunde tro mina ögon när jag upptäckte detta i frysdisken på Kvantum (Kvantum, som ju alltid har haft något emot mig!). Det är nästan så att man inte förstår att det inte har dykr upp tidigare, för vad är väl inte mer fulländat än blåbärssorbet?

Så till mitt tredje och (för närvarande) sista bevis. Här kommer jag nog att bli motsagd av den största delen av min åldersgrupp, för jag är nog en av de få som fortfarande betalar för detta. Men på hyllor omkring mig har jag något som jag har insett att alla inte omger sig av, nämligen CD-skivor. Men jag tycker ändå att det ligger en lycka i att upptäcka att ett paket har dykt upp i brevlådan, fullproppad med musik av Hello Saferide, Idlewild, Timo Räisänen, och många, många fler.

Det här är min åsikt och den står jag för. Eventuella kommentarer som säger emot mig kommer att raderas.
Ha det bra!Låttips: Tyna bort - Ebba Grön
Musik som görs för att säljas, och inte för din mentala hälsa
Ska tyna bort

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men, men, men....det är ju typ hundra år kvar tills balsäsongen? Hur ska jag kunna vänta så länge?!

2009-02-06 @ 16:42:08
URL: http://dethararingenblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0