Vardagsobservation: Att påverka

Som en reaktion på mitt inlägg om att jag desperat behövde äpplen, så hittade jag för några dagar sedan ett mindre berg av blandade äpplen i fruktkorgen i huset.

Vem sa att man inte kan påverka med en blogg? ;)

Det gäller bara att börja småskaligt :)Låttips:
Philemon Arthur & the Dung - Min hund
Inte heter min hund Kerberos
Inte har han mossa i örat

(Detta är hela låten)

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag har precis varit. En dag som alltid liksom varit i vägen för dagen efter. Det kan bero på att jag fyller år den 15:e..

Men årets går inte att klaga på. Den största delen av dagen tillbringades framför TV:n, där det visades skidskytte. Inte helt fel. Att det senare under kvällen byttes till en DVD med South Park, det går inte att klaga på.
Avsnittet som fick avsluta dagen var ett om scientologerna. Det är intressant att vissa människor kan gå på vad som helst...

Hoppas alla har haft en trevlig alla hjärtans dag, och ni som är som jag, d.v.s. varken har pojkvän eller flickvän; Det här är ingen riktig högtid, det här är en dag då personer som hittas i par ska spendera lite extra pengar på varandra för att visa att de älskar varandra. Det är så fint med spontan kärlek. Puss och kram på er ;)

Äppelsugen

Klockan är 00.03, natten mellan lördag och söndag.

Jag är för pigg för mitt eget bästa, vilket resulterat i att jag frivilligt sitter och skriver på mitt geografiarbete. För om jag skriver på det nu, så kommer jag ju faktiskt bli klar med det snabbare!

Det som däremot är jobbigt är att jag är sjukt sugen på ett äpple. Någonting som för tillfället inte finns i hushållet, då någon (jag) åt upp det sista tidigare idag. Hade affärerna bara varit öppna skulle jag utan tvekan ha gått och köpt ett. Men nu är de inte det.Låttips: Anyone else but you - The Moldy Peaches

You're a part-time lover and a full-time friend

The monkey on your back is the latest trend

I don't see what anyone can see

In anyone else, but you


Lycka

Meddelande till allmänheten: Det går visst att köpa lycka för pengar.

Detta påstående kan kanske av vissa kallas för djärvt, men jag har välgrundade bevis som jag tänkte lägga upp.
Mitt första bevis hänger i rummet berdvid, på en galge. En mintgrön och vit skapelse, någonting som höjer mitt vackra utseende till perfektion. Det är min balklänning jag syftar på, en klänning som kostar mer än någonting annat i min garderob, och som jag förmodligen bara kommer ha på mig en gång. Men då och då under dagarna har jag ställt mig i dörrkarmen en stund och bara njutit av synen framför mig. För de som krävt att få se en bild vill jag bara säga: Nej Hanna! Det kommer bilder när balen har varit.

Bevis nummer två befinner sig i frysen. Det låter kanske lite konstigt, men det beror på att annars smälter det. För det var knappt att jag kunde tro mina ögon när jag upptäckte detta i frysdisken på Kvantum (Kvantum, som ju alltid har haft något emot mig!). Det är nästan så att man inte förstår att det inte har dykr upp tidigare, för vad är väl inte mer fulländat än blåbärssorbet?

Så till mitt tredje och (för närvarande) sista bevis. Här kommer jag nog att bli motsagd av den största delen av min åldersgrupp, för jag är nog en av de få som fortfarande betalar för detta. Men på hyllor omkring mig har jag något som jag har insett att alla inte omger sig av, nämligen CD-skivor. Men jag tycker ändå att det ligger en lycka i att upptäcka att ett paket har dykt upp i brevlådan, fullproppad med musik av Hello Saferide, Idlewild, Timo Räisänen, och många, många fler.

Det här är min åsikt och den står jag för. Eventuella kommentarer som säger emot mig kommer att raderas.
Ha det bra!Låttips: Tyna bort - Ebba Grön
Musik som görs för att säljas, och inte för din mentala hälsa
Ska tyna bort

RSS 2.0